Geef me je hand, geef mij ze allebei.
Ik zal je proberen te leiden in dat klasje van mij...
Je bent welkom, je mag er zijn.
Iedereen is zichzelf en dat is fijn!!

zondag 6 februari 2011

Jarig zijn!!

Deze week was het een echte feestweek! We startten de week met de verjaardag van Brennan. Hij werd 4 jaar!! Dit werd gevierd met een lekkere aardbeientaart!! Bedankt mama!! En nog een gelukkige verjaardag voor Brennan!!
We versierden de klas met ballonnen en slingers. Ook in het poppenhuis stond de verjaardagstaart klaar om een feestje te bouwen!
Een aantal kleuters pompten een grote ballon op, andere kleuters stempelden met ballonnen.
We maakten puzzels over jarig zijn, maakten taarten met de duplo's en de plasticine,... 

Woensdag mochten we dan opnieuw feestvieren. Naja werd 4 jaar! Ze had lekkere snoepjes bij voor iedereen!! Dank je wel! En nog een gelukkige verjaardag!!
Juf vertelde het verhaal van de kroon van Jules. Hij krijgt een kroon van z'n zus maar die is veel te groot. Jules vindt dit niet leuk. Mama maakt de kroon kleiner en zet hem op het hoofd van Jules. Nu is hij blij en kan het feest beginnen! 
Ook het verhaal van Anna is jarig werd verteld. Mama en Anna maakten een lekker cake!


Vrijdag was het dan zover! Jules werd 3 jaar! Er werd een lekkere pannenkoekentaart gebakken, liedjes gezongen, bellen geblazen! Kortom, het was een groot feest!!


En dan kon het feest beginnen... Hiep hiep hoera voor Jules!! Tot slot gingen we buiten bellen blazen!! Wat een plezier!!!
De kleuters en Jules hebben echt van het feest genoten!!!

Volgende week komen we in de sfeer van valentijn en werken we rond hartjes en graag zien!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten